Litt om opplegget vårt:
a) Vi rigger opp med et meget godt lydanlegg med kraftig og fin lyd som kan spille for flere hundre mennesker. Vi har cd-spiller og mulighet for oppkobling av smartphone, Mp3-spiller og laptop.
Vi styrer volumet og har mye fleksibilitet i lydstyrken. Det hender vi Dj'er litt heftige moderne låter, også;-)

b) Vi er begge utdannet innen musikk og produksjon. Og vi lever av musikken.
Vi driver duoen Perfect Day, vi komponerer musikk til ulike ensambler, vi har eget studio, vi driver kulturell virksomhet, spiller flere instrumenter begge to og vi har lydteknisk utdannelse. Vi lever av dette.
Det betyr at vi leverer meget god kvalitet på fremføringen av musikk og lyd:-)

c) Jeg spiller gitar og synger og Knut Erik spiller piano og synger. Vi synger mye tostemt og i tillegg har vi med bevegende lys til dansegulvet og scenen, og vi fremfører energisk et utvalg av de beste danselåtene vi kjenner til.
Vi har også med oss en god del egne fine musikalske utfyllende backingkomp som gjør at vi låter som et fullt band når det er liv på dansegulvet!

d) Perfect Day har et variert repertoar som dere finner et utdrag av under "fest/event" på repertoarsiden på hjemmesiden vår. Vi spiller disco, rock'n'roll ,ballader, norske sommerhits, country, pophits, ABBA o.l... Litt av hvert, hele kvelden!
Et passende repertoar for et blandet publikum i bryllup.
Det får vi masse gode tilbakemeldigner på bestandig.

e) Det er selvsagt mulig å dele opp spillesettene noe hvis dere ønsker det. Vi kan spille rolig og litt i bakgrunnen i ca.40 min fra kl.21.00 og da kan dere danse brudevals for eksempel og så spiller vi 2-3-sett med dansemusikk f.o.m. ca. kl. 22.00 - 01.00.

f) Eller vi spiller alle settene i ett fra vi starter til slutt. Da med ca.15 minutters pauser imellom. For eksempel fra kl.22.00- 02.00.

Vi gjør dette hele året og vi spiller som oftest i bryllup så det er bare å ringe og prate med oss:-)


Spm: Hvor stor plass trenger dere, og det bør vel være en kontakt i nærheten?
Svar: Vi ønsker oss en plass på ca. 4 m. bredde og 2 m. dybde. Se for deg en gitar og et keyboard i bredden. Ofte har vi i tillegg høyttalere på hver side også, bass sub og topper. Vanligvis kan vi spille på en 10amper sikring, men skal vi ha full lysrigg er det bra med 16amper.

Spm: Hvor lang tid bruker dere på å gjøre dere klare?
Svar: Vi bruker gjerne en drøy time på opprigg og ankommer ca.1,5 time før start.

Spm: Hva slags musikk spiller dere til dans?
Svar: Vi spiller mye forskjellig, vi er en levende hitmaskin! Kjente perler innen swing, pop/rock med Michael Jackson, Tom Jones, Madonna, George Michael og Tracy Chapman, countryrock, rock´n roll med Elvis, Jerry Lee Lewis og Fats Domino, disco med The Bee Gees og Gloria Gaynor og svensktopp som Leende guldbruna øgon, Kristina från Wilhelmina og norske hits med DeLillos, Trang fødsel og Postgirobygget. Bare for å nevne noe! Se på utdraget av repertoaret vårt under repertoar.

Spm: Tar dere reisetillegg, og hva med overnatting?
Svar: Vi kjører bil og trenger derfor et lite utlegg for bensin hvis det er mer enn 15 mil fra Oslo. Overnatting må også dekkes hvis vi skal langt avgårde eller hvis vi skal kjøre et godt stykke fra Oslo og opptre i vielsen lørdag morgen f.eks. Har dere mulighet for privat overnatting går det helt fint for oss.
Spm: Hvor kan jeg komme med ønsker om sanger?
Svar: Ring oss, eller gå inn på kontaktsiden vår og send en mail. Vi snakkes!

Spm: Vi skal danse engelsk vals i bryllupet vårt. Har dere noe litt moderne dere kan spille og hvor lenge må vi danse?
Svar: Vi kan spille "Someday My Prince Will Come" eller "Annies Song" for eksempel og fortsette med en mer tradisjonell vals, hvis ønskelig. Som oftest følger gjestene på i valsen etter ett minutts tid og vi spiller alltid to valser etter hverandre så alle for danset fra seg! Det er vanlig at gjestene samles i en ring rundt dere først når dere danser alene.

Spm: Jeg har ønsker rundt hvilke salmer dere skal spille i begravelsen. Når kan jeg ringe dere?
Svar: Ring oss når det passer deg best. Vi er nesten bestandig tilgjengelig på telefon.

Spm: Hva er egentlig taffelmusikk? hehe,
Svar: Når vi taffler, spiller vi musikk under middagen. Da spiller Knut Erik kjente og fine stemningsfulle sanger fra pianoet, i bakgrunnen. Han bruker enten et piano/flygel som står i lokalet eller han rigger opp et elektrisk selv. Se repertoarsiden vår for eksempler.

Spm: Hei lurte på om dere har mulighet til å spille i vårt bryllup 12. juli 2008? Det er kun musikk til festen det er snakk om. Jeg lurer derfor på. Kan dere spille da? Hvor mye vil det koste?
Svar: Hei! Vi er ledige den 12.juli og kommer gjerne og spiller for dere! En kveld med dans koster fra 7.000kr og dere får inntil 4 x 45 minutter med dansemusikk!